Men det kommer ju tyvärr inte att hända. Som 35 åring så har jag lite svårt att föreställa mig dagen det är dags att gå i pension och stämpla ut för sista gången. Undrar hur den känslan kommer vara? En sak är säker, jag kommer även efter denna dagen behöva en inkomst och då jag inte litar på att mina barn kommer vara miljonärer och vilja försörja mig så som mina i dagsläget tydligen förväntar sig så får jag nog börja pensionsspara. Jag har tittat runt lite och jag tror att KOEN kan ge mig oberoende pensionsrådgivning. Dom verkade verkligen seriösa när jag pratade med dom. Det står ju helt säkert att dom vill tjäna pengar själva men det är i alla fall inget dom hymlar om och det gillar jag.

Så det blir till att testa att pensionsspara med koen för ett tag framöver så får vi se hur det går.