Pengar och vardagsekonomi blir allt en större del av vår vardag, att hålla ordning i ens finanser och kunna betala sina räkningar är A och O för att kunna leva ett normalt liv. Finns det då någon man kan tänka på för att göra saker och ting lite enklare? Svaret är självklart ja, ekonomi är ett ett stort och brett ämne. Här kan du läsa om en rad tips för att göra din vardags- och företagsekonomi lite roligare och förhoppningsvis även bättre. Ser man ekonomi bara som ett stort problem så blir det tråkigt, pengarna bara kommer och dem bara försvinner. Börjar man planera sitt banksparande så kan man snabbt komma ikapp med att det krävs inte jättemycket jobb för att hitta ett bra system för sin ekonomi.

Det är inte de stora inkomsterna det är de små utgifterna

Tid är pengarEtt klassiskt myntat begrepp som det sägs att Ingvar Kamprad står bakom men det ligger mycket till grund för den som vill öka sin levnadsstandard. Det är oftast lättare att minska sina utgifter på ett snabbt sätt än var det är att öka sina inkomster. Många ser även till problemen som kommer med stora utgifter genom att du då fastnar i en cirkel av att du måste ha höga inkomster. Minskar din inkomst kan du snabbt hamna i ekonomiska svårigheter.

Vi vill gärna genom vår blogg ge dig insikt i hur du kan utveckla din personliga ekonomi och samtidigt även förbättra din företagsekonomi om du i dagsläget driver din egen verksamhet eller funderar på att start. Vi hoppas att bank-sparande ska bli din viktigaste sida för ett bättre rustat liv finansiellt.