Du har mer än troligtvis sett dessa produkter eftersom de är ett populärt reklamval för många företag. Enkelt uttryckt är en reklamflagga en skräddarsydd flagga vars stång ofta sticks direkt i marken eller använder en viktad bas för att stå upprätt. Flaggans tyg visar ett reklammeddelande istället för en landsflagga med olika färger. Detta kan låta simpelt men det här är ett kraftfullt sätt och mycket användbarhet i reklam och marknadsföring.

Syftet med reklamflaggor

Skapat som ett reklamverktyg, syftet med reklamflaggor beror verkligen på företaget som använder dem. Vissa företagsplatser är överskuggade eller svåra att se från vägen och då är reklamflaggor ett utmärkt sätt att förbättra din synlighet utan att spendera en massor av pengar.

Ett annat populärt val för långvariga reklamkampanjer är visitkort och annat reklamaterial du kan köpa för en billig peng. Nackdelen med visitkort är att dom tenderar att gå sönder och tål absolut inte fukt vilket inte är i närheten av samma problem med en reklamflagga. Så vår rekommendation är ändå att läsa på lite kring olika banners, vepor och flaggor.